Disclaimer

Start Omhoog

Doelstelling

De doelstelling van Gezondwijs is het beantwoorden van vragen over gezondheid van het algemene publiek en beroepskrachten uit de regio Rotterdam Rijnmond. Wij geven geen medisch advies. De aangeboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult bij een arts. Voor medisch advies kunt u het beste terecht bij uw arts of medisch specialist.
De beantwoording van de vragen gaat door middel van bestaande informatie van instellingen en organisaties die werken op het gebied van de gezondheidszorg en preventie. Bij het beantwoorden van de vraag wordt dus gebruik gemaakt van bestaande bronnen. De bronvermelding wordt in principe met het antwoord meegestuurd.

De informatie die verstrekt wordt door Gezondwijs is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, fouten (in de verwerking van deze informatie) kunnen niet altijd voorkomen worden. Gezondwijs is niet aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van de aangeboden informatie. Het gebruik van de verkregen informatie geschiedt dan ook voor volledig risico van de gebruiker. Als u vragen, opmerkingen of correcties heeft over de informatie die u werd aangeboden door Gezondwijs, neem dan contact met ons op: gezondwijs

Privacyreglement

Alles wat medewerkers van Gezondwijs per e-mail vernemen, behandelen zij vertrouwelijk. Uw gegevens worden niet aan derden vertrekt zonder uw toestemming. Medewerkers van Gezondwijs gaan niet in op verzoeken om derden te bellen, mailen of schrijven.

Gezondwijs vindt het wel belangrijk om de verschillende vragen uit de samenleving te volgen en te registreren. Zo wordt er bijgehouden over welke onderwerpen er gemaild wordt. Door het verzamelen van dit soort gegevens wordt er een registratie bijgehouden voor statistische doeleinden. Deze gegevens zijn vanzelfsprekend anoniem en niet tot een persoon te herleiden.

Nadat u een vraag gesteld heeft, bewaren wij uw gegevens nog gedurende een korte periode. Mocht het zo zijn, dat wij na enige tijd extra informatie voor u vinden, dan kunnen wij dit nazenden. Indien het antwoord niet duidelijk mocht zijn, kunnen wij bij een reactie van u ook nog even het oorspronkelijke antwoord erbij zoeken. Hierdoor kunnen wij uw vraag beter beantwoorden. Natuurlijk houden wij ons aan de wettelijke regels op dit gebied. 

Soms maken wij nieuwsbrieven over veel gevraagde thema's. Indien u de afgelopen drie maanden een vraag over zo'n thema heeft gesteld, zenden wij u eenmalig informatie over deze nieuwsbrief. Heet u geen interesse dan worden uw gegevens bij ons verwijderd. Ook hier houden wij ons natuurlijk aan de wettelijke regels.

laatste wijziging 15-03-2008