Landelijk

Start Omhoog Landelijk archief

Landelijke ontwikkelingen en activiteiten
oktober 2002

Versterking regionale regie in publieksinformatie, projectvoorstel GGD NL bij subsidieaanvraag fonds OGZ, oktober 2002 

Zoeknummer:14398
GGD NL Kennisnet

 
Samenvatting artikel:
"Versterking regionale regie in publieksinformatie en realisatie van ťťn portal voor regionaal variŽrende en landelijk uniforme gezondheidsinformatie" is een projectvoorstel dat in oktober 2002 bij stimuleringsfonds OGZ is ingediend. Uitsluitsel over toekenning is begin 2003 voorzien. Het project heeft ten doel publieksinformatie rondom zorg, gezondheid en welzijn voor de individuele cliŽnt te verbeteren.

3-12-2002

Visie Publieksinformatie 

Zoeknummer:14404
GGD NL Kennisnet

De beleidsnotitie Visie op Publieksinformatie is op 3 dec. 2002 vastgesteld. De visie beschrijft breed gedragen publieksinformatietaken. GGD'en en MOA Stichtingen krijgen een "hardcopy" van het document toegestuurd. De ALV heeft kennis genomen van de GGD NL subsidieaanvraag ĎVersterking regionale regie in publieksinformatie". Regionale en landelijke informatienetwerken werken samen om publieksinformatie voor cliŽnten te verbeteren.

27-03-2003

Middagworkshop A: Publieksinformatie: de interactieve GGD, presentaties 

Zoeknummer:16945
GGD NL Kennisnet

Samenvatting artikel:
Presentaties gehouden op de voorjaarsconferentie van GGD Nederland 27-03-2003, workshop met thema Publieksinformatie, de interactieve GGD. Bevat presentaties over automatische e-mail beantwoording (Rita Niland), sociale kaart (Cora Capel), websitekwaliteit (Irma Lameris) en visie publieksinformatie (Mark van Banning)

laatste wijziging 9-10-2003